Van alle gemakken voorzien

Op Chaletpark de Waterval kunt u het gehele jaar door vakantie vieren. Dankzij onze verschillende faciliteiten komt u ook écht tot rust en kunt u helemaal ontspannen.

Zwembad

Zwembad

Met glijbaan voor een frisse duik

Neem een verfrissende duik in het zwembad of glij via de glijbaan zo het zwembad in. Tijdens uw vakantie op Chaletpark de Waterval ontbreekt het u niet aan waterpret! Op onze Chaletpark is een mooi zwembad met glijbaan. Ook kunt u hier heerlijk baantjes trekken of meedoen met georganiseerde wateractiviteiten. Watersporten, estafettes en natuurlijk een poolparty!
Peuterbad

Peuterbad

Lekker spetteren

Voor kleine vakantiegangers is er een peuterbad. In het peuterbad spelen en spetteren de kinderen veilig de hele dag in het water.
Samen spelen

Samen spelen

Speeltuin, tafeltennis en trampoline

Kleine vakantiegangers hoeven zich niet snel te vervelen op Chaletpark de Waterval. Na het zwemmen in het zwembad met glijbaan, kunnen kinderen gezellig spelen in de speeltuin. Samen spelen in de zandbak of springen op de trampoline, het kan allemaal! Ook kunnen kinderen hier een potje tafeltennis spelen. De speeltuin ligt naast onze horeca.
Sfeervolle horeca

Sfeervolle horeca

Met gezellig terras

Niet voor niets staat Limburg bekend om de Limburgse gastvrijheid en gezelligheid. Dit vindt u ook bij onze horecagelegenheden. Geniet van de gezelligheid op het buitenterras in de zomer.
Georganiseerde activiteiten

Georganiseerde activiteiten

Doe gezellig mee!

Ons vrijwilligersteam organiseert met regelmaat leuke bingo's, karaoke-avonden, pyjama party's, dansavonden, barbecues en meer! In onze kantine kunt u ook feesten en partijen organiseren.